domingo, 8 de septiembre de 2013

Ja ens hem estrenat!

Avui hem estrenat temporada després de córrer per primera vegada la Cursa Altètica de la Festa Major de Poblenou. L'ambient molt festiu, el clima no molt calurós (estava mig núvol) però amb força xafogor al nostre parer, i una bona organització. A diferència d'altres curses (potser pel tipus del recorregut i de carrers) no hem vist molta gent retallant, la qual cosa s'agraeix sobretot per la seguretat de les que no retallem.

Pel que fa a les "sensacions", hem començat molt bé la temporada! Totes dues hem baixat uns segons les nostres MMP i ens hem situat a 52:30 (Míriam) i 46:32 (Lara). Això sí, corrent -com ho diríem- al màxim. Però ha anat bé per posar-nos a prova i poder marcar els reptes per aquesta nova "etapa" que tot just comença.

Ah! I hem pogut estrenar les samarretes MACARRUNERS, que segur que els han portat sort. La pròxima cita és al barri d'Horta on ens esperen 5 Km i que ens ajudaran a preparar la Cursa de la Mercè (que, per cert, hem pogut veure pel facebook les samarretes d'enguany i ens han semblant d'una qualitat lamentable...).

Arrenca doncs la temporada. ENDAVANT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario