martes, 10 de diciembre de 2013

Cursa de Sant Andreu 5K

Aquest passat cap de setmana ens vam apropar fins al barri de Sant Andreu per córrer la seva cursa popular de 5K (la 35a edició, una de les més antigues de Barcelona). El 5K no és la nostra distància preferida (almenys, no és el que correm normalment), i no estem gaire acostumades a córrer a molta intensitat, però aquest cop volíem aprofitar per marcar un bon ritme de cara a la cursa de la Sagrera, on culminarà el primer cicle d'entrenament d'aquesta temporada i on sí que tenim la intenció (querer es poder!) de fer marca pel 10K.

El dia es va despertar bastant fresquet però, tot i això, ens vam vestir de ben curtet per marcar el perfil "professional". La cursa comptava amb les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu i això ens va permetre canviar-nos còmodament i ben calentones als vestuaris del club, i sortir just 40 o 30 minuts abans per fer l'escalfament i situar-nos al calaix de sortida sense passar massa fred. Tot semblava anar sobre rodes fins que, mentrestant estàvem esperant el tret de sortida, amb 5 minuts ja de retard, l'speaker va comunicar per megafonia que l'ambulància encara no havia arribat (nosaltres creiem que encara no havia sortit d'allà on vingués) i que la sortida s'havia de retrassar 15 o 20 minuts més… i això va llençar pel terra tota la planificació de l'escalfament. Finalment vam arrencar a córrer cap a les 9:35 (oficialment la sortida havia de ser a les 9:00).


Com a antigues Sant Andreuenques ens va fer molta il·lusió poder córrer pels carrers d'aquest barri tan bonic, sobretot la part de Gran de Sant Andreu, però el fred i el vent ens van posar una mica difícils les coses. En el meu cas, tot i que no anava "a tope" cardiovascularment, em vaig sentir força ofegada i no vaig poder donar el 100%. Tot i això, les dues vam marcar un bon temps (i jo em vaig quedar a les portes del podi!), millorant la MMP de l'últim 5K:

Míriam: 21:08 (10a a la classificació general femenina)
Lara: 20:36 (4a a la classificació general femenina)A l'arribada, entrepà d'hamburguesa i suc de taraonja del McDonalds, que van entrar molt bé després de l'esforç. Això sí, el coll destrossat… a la propera amb la tèrmica i les malles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario