sábado, 5 de octubre de 2013

VI Cursa Lluís Companys

Aquest matí hem anat a Montjuïc a córrer la VI Cursa Lluís Companys. Es tractava d'una cursa de 8 quilòmetres per la muntanya màgica barcelonina així que era una bona oportunitat per fer un entrenament de qualitat: un recorregut exigent, una distància prudent, bon ambient i bona hora (començava a les 10:30h).



La veritat és que ha estat una molt bona experiència. La sortida es feia davant l'edifici d'INEFC i s'utilitzaven les instal·lacions per als vestuaris, lavabos, guardaroba, etc. Com que era una cursa amb pocs participants (crec recordar que no n'hi havia més de 500) tots els seveis han funcionat a la perfecció i sense cues. A les 9:00h ja rondàvem per allà i hem tingut temps per escalfar amb calma, xafardejar les instal·lacions d'INEFC i fins i tot veure uns minuts d'un partit de voley que es disputava allà dins.



Cap a les 10:15h ens hem anat situant a la sortida i hem visualitzat la pujada que ens tocaria recórrer (dues vegades!, perquè era un circuit de dues voltes). Imposava, la veritat. Però d'això es tractava avui: de fer cames i apretar el cor, que després d'aquest tipus de competicions sempre es guanyen segons en els 10K i les mitges planetes. A les 10:30h en punt han donat el tret de sortida i hem començat a córrer. Feia força sol però la temperatura no era molt elevada (la tempesta d'ahir a la tarda, per sort, s'ha emportat aquesta xafogor t'han farragosa que ens ha acompanyat aquesta última setmana), aixi que tot ha acompanyat força bé.






Tot i que avui havíem planejat aquesta cursa com un entrenament, tant la Míriam com jo hem acabat fent bones marques, i jo fins i tot m'he pogut enfilar al podi com a primera classifada SENIOR (i cinquena en la general), amb uns temps de:

Míriam: 39:46
Lara: 33:58



Per tant, bones sensacions i alegria avui pels resultats aconseguits. La setmana que ve ens espera el Correbarri, on defensarem els colors de l'Eixample com déu mana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario